lørdag, januar 15, 2011

TYNN alpakka - varmt likevel!

TYNN alpakka høres liksom litt pinglete ut - og nøstene med det tynne garnet virker ikke så veldig varmt... Men etter litt strikking må man jo bare innse at "håret" (for: alpakka er jo egentlig ikke ull, men hår!) kan bedra - skikkelig!

Jeg har strikket et par pulsvarmere til etter Felisis vakre mønster - i håndmalt tynn alpakka denne gangen. Det er ikke så store arbeidet, men jammen skal jeg si det ble varmt å holde på med alpakka-strikkingen. Det er bare helt utrolig egentlig at de små bitene med hullete strikketøy kan varme sånn!

Disse pulsvarmerne er strikket i Håndmalt tynn alpakka fra Du Store Alpakka på pinnenr 3mm - og denne gangen har jeg strikket et par ekstra omganger med mønsterbord A for å få de litt lengre (enn de jeg strikket av restegarn). Til et par har det gått med ganske nøyaktig 25g alpakka - så et lite nøste holder faktisk til to par!

Jeg tror det blir flere av disse, for dette er supert jobbtilbehør til oss punsje-damer som får trøbbel med punsje-farten når hendene blir kalde...

2 kommentarer:

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails