mandag, januar 03, 2011

Observasjoner fra et bussete

Ja idag hadde jeg faktisk en ganske så inspirerende busstur hjemover fra jobb. Bussen var som vanlig ganske full, så jeg fikk raskt en kar ned på setet ved siden av meg. Han som satte seg ned var sånn 20-år og deromkring, med topplua på snei, digre høretelefoner, sægga bukser og selvfølgelig en IPhone i hånda som det ble strøket og tastet på.

Jeg har egentlig ikke for vane å stirre på mine medpassasjerer, men gode ideer kan man jo ikke la gå fra seg uten en ekstra liten titt. Det som var så fint nemlig, det var at karen ved siden av meg ga meg en knallfin julegaveide for neste år!

Han tastet og ordnet noe veldig med den superkuule IPhone'n sin, men han hadde jammen meg hjemmestrikka pulsvante-votter på hendene! De var egentlig litt kuule - for de hadde en slags hette på toppen liksom, så han kunne gjøre vantene om til votter. Men det var jo det at de så utrolig praktiske ut også da - for en som skal taste og stryke på mobilen når kuldegradene er mange. At dette kunne være en gave for en ung kar, det var helt klart!

Nå har jeg bladd gjennom noen av strikkemagasinene her, og jammen fant jeg ikke en oppskrift i Love of Knitting (bildet her er lånt derfra) på nesten makne hette-votter - riktignok i knallrosa, men likevel en oppskrift å ta frem til neste jul tror jeg :-)


Hilsen Strikke-smug-kikkeren på bussen

5 kommentarer:

 1. Det var jo en lur julegaveidé:)

  SvarSlett
 2. My son - who brings newspapers - loves them too! Not only with Christmas, but all winter long.

  SvarSlett
 3. Tror jammen jeg tar med meg ideen jeg også! Her er det flere som kunne ha bruk for sånne votter!
  Takk for ideen!

  SvarSlett
 4. Haha , ren fornøjelse at læse dit indlæg :-))))
  Ja , vi må i gang med julegaverne ( snart )


  Klem Vilma

  SvarSlett
 5. Sånne votter er supre! Jeg fikk et par av mormor og de er snart utslitt. Supre på skitur er de også, når du blir varm på hendene kan du lufte fingrene litt og slipper styret med å ta av og på votter hele tiden!

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails