mandag, april 13, 2009

Trolling i hønsegården

Toving er for meg skikkelig trolling i vaskemaskinen. Ting kan se ganske så snodig ut før de toves og som regel får jeg meg en skikkelig overraskelse når "trollingen" er ferdig også...

Før påske hadde jeg boken "Krymp! Toving i maskin" av Birte Aartun på lån fra biblioteket. Boken har en stor og fin samling med strikkeprosjekter som skulle toves; tøfler, votter og ikke minst høns!
Siden det snart var påske, falt valget på hønsefamilien. Kjappe småting å strikke på. Små-hønsene er strikket i Viking Sportsgarn på pinnenr 5.

Det har blitt noen småhøns, men mange tråder å feste og tanken har vært at jeg skulle BARE strikke noen flere... har gjort at prosjektet ikke er blitt helt ferdig...
Men nå er det siste dagen i påsken - og alle de tusen trådene er festet og trollingen ferdig... (tovet i maskin på 50 grader)

Så her står de nå en liten hønsefamilie å venter på tørrere tider, noen øyne og litt mer fasong... artige blir de i allefall :-) med sine hanekammer i friske farger.

3 kommentarer:

 1. Så bra de ble - ser at jeg bare må lage slike!

  SvarSlett
 2. Dette er RÅTT.
  Ellers ingen kommentar. Jeg er målløs (for en gang skyld).

  Kjente jeg ble glad nå. Ei lita "glad-høne" :-D

  SvarSlett
 3. Veldig gøyal påskepynt! Dersom du savner ugler så ha jeg funnet et mønster på votter med kun èn ugle på... Jeg skal forsøke til høsten.

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails