fredag, april 24, 2009

Knæsj knall og orange trolling

Ja det ble resultatet av en ny runde med trolling (les: toving) i maskinen. Har liksom funnet smaken på toving, etter det morsomme hønene til påske. Hadde igjen en del "tov-bart" garn og kjøpte litt ekstra - for denne gangen var det en veske jeg ville prøve meg på (etter inspirasjon fra en kollega på jobben :-)

Det som er litt vanskelig med tovede ting, er jo at de krymper en del, så de må strikkes så kjempedigre - og ser gjerne litt uproposjonale ut før strikkesakene går maskinen.

Jeg startet derfor på en genser (føltes det som) - med 140 masker på pinnenr 4mm med Viking Sportsgarn. Strikket og strikket og strikket - til jeg hadde "bolen" klar. To hanker - la opp 20 masker - ble strikket rundt og rundt og rundt i 60cm. En liten innvendig lomme, og et lite brodert hjerte på forsiden. Bunnen heklet jeg i fastmasker for å gjøre den litt tett og fast - og så stod trollingen for tur....

Ut av maskinen dukket det opp en liten knæsj knallorange veske med hanker som hadde vridd seg litt... men artig ble den - der den lyser opp på døra hvor den henger til tørk.

Neste gang får jeg nok følge en oppskrift - så jeg får litt bedre proposjoner og større størrelse på veskene... Men plass til lommebok, mobil og litt smårusk - det er det i den :-)

2 kommentarer:

  1. Stilig! Spesielt med hjertet!

    SvarSlett
  2. Skikkelig stilig. En veske til å bli glad av. Tenk som du lyser opp når du kommer med den.

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails