søndag, juni 28, 2015

Røff og tøff med fletter for juni


Det går en samstrikk på Facebook for votter og sokker, hvor vi får et prosjekt hver måned. Ofte kan man velge enten et par sokker eller votter/puls - eller begge deler. Oppgaven er å fullføre et prosjekt hver måned.

Dette er en hyggelig samstrikk, og oppgavene utrolig varierte. Artig å bare få tildelt et oppdrag, og se hvor det bærer av sted...

For juni var oppgaven å strikke fletter, etter et valgfritt mønster. For min del ble det et hyggelig gjensyn med sokkene Røff og tøff fra Bittami. Mønsteret er også å finne i boken "Sokker - strikking hele året".
Jeg har strikket flere par av disse, og liker mønsteret utrolig godt - i tillegg til at sokkene sitter utrolig godt på foten min. Siden mønster er såpass enkelt, er det også lett å tilpasse maskeantall som passer det garnet du ønsker å strikke av.


Jeg har strikket i Sterk fra Du Store Alpakka, på pinnenr 3. Valgte turkis, men måtte ha med litt marineblått for å "brekke" fargen litt. Deilig og mykt garn, som tover seg lett etter bruk og i vask - men det gjør de bare enda varmere.

Liker disse enkle flettene som får form som hjerteranker nedover leggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails