onsdag, juni 17, 2015

Oransje Sorbet på en gråværsdag

Garnhjerte som lyser opp dagen i "Oransje sorbet" 
Idag har det vært grått og trist mesteparten av dagen. Heldigvis var det begynt å lette litt da jeg dro fra jobben - men humøret og energien var liksom fremdeles litt "gråværspreget".

Men "Oransje Sorbet" reddet kvelden! Herlig tykk og mjuk merino fra Rosy Green Wool, fargesatt av Ninapetrina. Fargen har det herlige navnet oransje sorbet  - det kunne ikke blitt bedre!
Snakk om at farger kan lette på humør og gi masse med fargevitaminer. Hespen lyste opp her, nesten som en ostepop :-)

Egentlig hadde jeg prøvd å gjemme disse hespene, for de skal være med i en samstrikk som ikke starter før 1. juli.... for når hespene først er nøstet opp er veien kort til å legge opp, og bare strikke en omgang, og en til, og enda en...
Noen av de andre samstrikkerne har allerede tilstått sin tjuvstart og jeg kjenner at jeg nok ikke er langt bak jeg heller :-) for hvem kan vel motstå det herlige mjuke oransje nøstet i så mange dager til??!

Sjalet skal strikkes i to gråfarger og den oransje sorbeten, tror det skal bli veldig fint til en mørk vinterjakke eller for å lyse opp et kjedelig antrekk...


Sjalet vi skal samstrikke heter Drachenfels og Ninapetrina selger de lekreste garnpakkene med oppskrift, ja om det skulle være flere som trenger litt fargerike garnvitaminer på en gråværsdag.

 

2 kommentarer:

 1. Lett å skjønne at dette ble fristende å begynne på.
  Jeg skal i gang med helgavasken, ikke fullt så fristende, men du så herlig når det er gjort.
  Det ser ut til at det letter ute, så kanskje det blir en trilletur i oppholdsvær etterhvert.

  Riktig god helg fra Ingunn

  SvarSlett
 2. Sukk! Gråorange av missunnelse! Nydelig garn! Inspirert!

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails