søndag, mai 08, 2011

Valgets kvaler... med bestemorrutene

At noe så lite og enkelt skal by på såååå mange valgmuligheter ante jeg lite, da bestemorrutene skulle "monteres" sammen. For det å sy/hekle sammen rutene til et lite putetrekk, det var ikke bare lett. Mest fordi det finnes tusen måter å få de til å henge sammen på, og nesten umulig å velge... Sukk... Men med gode tips i bloggen, gode råd i andres blogger, finkjemming av andres bilder, videodemonstrasjon på Drops, litt mye prøving og feiling - ja så ble de i allefall montert sammen her.


Jeg valgte å hekle de sammen på enkleste vis, og heklet derettert en ekstra runde med staver rundt hele "puten" for å ha noe å kunne sy fast bakstykket i.Fremdeles gjenstår en del trådfesting og innkjøp av innerpute - men jeg anser bestemødrene for ferdige i allefall, og da mener jeg helt ferdig. For dette ble mye tråder... og frister stort til litt juksing på baksiden.

Når jeg først var i gang heklet jeg også en liten telys-lykt, eller selve lykten er et tomt syltetøyglass som har fått en lett og hullete bomullsgenser. Super raskt og artig arbeid.

Bare en liten digresjon - hvorfor husket jeg ikke på at husveggen min er rød, og valgte garn som matchet litt bedre mon tro.... Ja, ja, litt vågal, men det får gå :-)

5 kommentarer:

 1. Kjempe fint putetrekk da, i nydelige farger;)

  SvarSlett
 2. Så lykkes det :-)) jeg har syet mine ruder sammen , jeg syntes ikke at det blev pænt og præsentablet da jeg prøvede at hækle dem sammen , måske har jeg anvendt en forkert teknik.

  ja det er vår , og man bliver grebet af disse vår farver..helt pr. automatik.

  God onsdag :-))

  SvarSlett
 3. Lekker pute! Herlige, sommerlige farger, og monteringen ser flott ut synes jeg.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for koselige meldinger :-) Vår og snart sommer, da må jo de lyse fargene frem!

  SvarSlett
 5. Jeg likte bestemødrene dine veldig godt. Pent med den hvite kanten imellom! Ønsker deg en fin helg!

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails