søndag, mai 22, 2011

Twist'n Shout - med vakre skrå linjer

Jeg har strikket flere sokker fra Bittami's design og har vært utrolig fornøyd. Denne gangen har jeg fått lov å prøvestrikke sokkene Twist'n Shout.

Mønsteret har vridde rettmasker og vakre skrå linjer som ser ganske så anonyme ut helt du du får sokkene på foten. Det er helt utrolig hvor stor effekt disse fellingene og økningene gjør med sokkene.

Men mest imponert er jeg over at Bittami greier å lage enda flere nye sokkedesign med lekkert mønster! Hun har jo laget så mange fine mønster!

Sokkene mine er strikket i Pt5 Sport garn på pinnenr 3mm, og jeg brukte ca 110g garn (24m strikkefasthet).

Jeg rotet meg litt bort i fellingene på foten og måtte rekke opp og prøve igjen. Selv om det er mange detaljer å passe på, er det egentlig bare å ta seg tid å lese, for mønsteret er godt beskrevet og har flotte diagrammer å følge.

Så er du på jakt etter et artig sokkemønster med ny vri, eller bare litt inspirasjon - så må jeg bare få anbefale en tur bortom Meisebo-bloggen til Bittami

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for hyggelige tilbakemeldinger på bloggen min. Måtte kikke litt på bloggen din også. Her var det mye spennende for ei strikkeinteressert dame som meg!!

    SvarSlett
  2. Så flotte sokker. Jeg er stadig vekk imponert over alle de fine sokkene du strikker. Nå må jeg jammen ta en tur inn på bloggen til Bittami. takk for gode tips.

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails