fredag, mars 04, 2011

The autumn kozy socks for men - og kanskje også for damer?

Sokker i syrinfarget garn, med tema høstkos for menn.... ja, ja - kombinasjonen var kanskje ikke helt riktig, men når det gjelder selve mønsteret så står det til gull!

Oppskriften til disse sokkene - The autumn kozy socks for men - designet av Bitta Mikkelborg (med bloggen Meisebo) kan varmt anbefales. Den er enkel og godt forklart, men selv om de er raske å strikke og har et enkelt mønster synes jeg de likevel ble ganske fine.
Dette mønster har allerede fått plass sammen med de andre favoritt-mønstrene mine. De som jeg raskt griper til når jeg bare må ha noe å strikke på uten å planlegge alt for mye.
Ja, selv om jeg ikke strikket de i det anbefalte STERK garnet fra Du Store Alpakka, gikk det bra. Mine sokker er strikket i DROPS Karisma på pinnenr 3mm, og det gikk med ca 140g garn.

Tåfellingen er det eneste jeg har gjort min vri på, har ellers fulgt oppskriften. Jeg strikket 9 fletter før hælfellingen, og 9 fletter fra hælfellingen til jeg startet på tåfellingen. Dette ga lange og romslige sokker i ca str 39-40.

Nå har jeg heldigvis fått tak i litt STERK, så det drøyer nok ikke lenge før neste par høstkos sokker er på pinnene igjen..

4 kommentarer:

  1. Nydelige sokker du har strikket! Mønsteret passer både for damer og herrer, her er det fargevalget som avgjør!

    Ha en fin helg:)

    SvarSlett
  2. Lekre sokker! =)

    God helg!

    SvarSlett
  3. Modig mand der vil gå i syren farvet sokker , de findes vist kun i Norge :-))

    God lørdag

    SvarSlett
  4. Kjempefine sokker, og nydelig farge:)

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails