tirsdag, mars 22, 2011

Litt trist, men godt fornøyd

Ja, for det er egentlig litt trist og felle av et strikketøy noen ganger, særlig når man virkelig har fått litt dilla...
...kanskje jeg bare skal skynde meg å legge opp 64m til et nytt par med en gang?!
For her er nok et par av de kozelige høstsokkene til Bitta Mikkelborg blitt ferdig. Denne gangen i grønn Sterk fra Du Store Alpakka. Forøvrig er de helt like som de røde som ble ferdige her for en god uke siden.
Selv om det er fristende å legge opp 64m til et nytt par med en gang får jeg prøve å vente litt før jeg gyver på par nr 4 med kozesokkene.

Jeg holder nemlig på med 4 par "kommunetøfler", strikket av kvadrater som etterhvert skal toves. 2 par er ferdig, og jeg har halveis i par 3 her. Dette er i grunnen et artig lite prosjekt, som helst skal være klart for overrekkelse i slutten av uke 13 (om det skal bli ekstra gøy!) Så nå er strikkeposen pakket med tove-tøffel-strikketøy for bussturen i morgen og resten av uka.

Men så må jeg også få fortelle at jeg i helgen tok motet til meg og rakk opp tre ufoer! Du, for en følelse.... litt trist, men samtidig utrolig deilig å ikke lenger ha de hengede over seg. Ikke minst ble det god plass til nye prosjekter i strikkekurven, og glade strikkepinner ble sluppet fri!
Så det kan virkelig anbefales å rydde litt hardt i strikkekurven innimellom.

8 kommentarer:

 1. Så fina sockar! Jag hade inte tänkt sticka fler sockar på ett tag, men nu när jag ser dessa kanske jag måste tänka om. Det får nog bli ett par till!
  /Ann-Britt

  SvarSlett
 2. Nydelige sokker du har laget. Trist at du måtte rekke opp ufo'er, men da har du i alle fall mer garn og bruke av:)

  SvarSlett
 3. Hahaha , 'kommunetøfler' :-)) Du har så ret , trist at skulle pille UFo op , hvor er det dog en lettelse bagefter :-))

  Klem Vilma

  SvarSlett
 4. Flotte sokker i lekre farger. Tror jeg må prøve oppskriften til Bitta snart :)

  SvarSlett
 5. Hei! Så produktiv :) Mine blå er fortsatt underveis. Har medlt meg inn i Ravelry som ser ut som litt av et garn-univers!

  SvarSlett
 6. Må skryte her på bloggen din også(har lagt i kommentar på Ravelry også).
  Disse sokkene var knallfine og hærlig grønnfarge.
  Å du strikker så jevnt og fint.

  SvarSlett
 7. Herlighet så mange nydelige sokker du lager! :o)

  SvarSlett
 8. Du strikker så nydelig, så det er en fornøyelse at du strikker mønstrene mine. Takk for herlig skryt:-) Blir rent våryr av det her:-)
  Ha en flott søndag!

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails