mandag, september 20, 2010

Hverdags-strikking i september

Noen oppskrifter er enkle, andre litt mer vanskelige - men sjelden er det å bli overrasket av et enkelt mønster.
Jeg vet ikke egentlig om det er garnet som gjør det, eller om det rett og slett er mønsteret. Men jeg velger å tro det siste.

Septembersokkene vi skal strikke i "Sokker 2010" heter Hermione's Everyday Socks.
Selv om jeg ikke er ferdig med de pågående prosjektene jeg allerede har på pinnene, måtte jeg bare starte litt forsiktig med hverdagssokkene. Planen var å få lagt opp, startet litt og se ann om mønsteret egnet seg for tankeløs strikking på bussen.

Men så fikk jeg egentlig litt dilla, så leggen og hælen ble ferdig i en jafs... Samtidig som jeg satt der å følte meg utrolig overrasket. For at en vrang maske, strikket hver 4.maske på annenhver omgang skulle greie å lage et så "bra" mønster hadde jeg aldri trodd! Igjen er det enkelheten i mønsteret som overrasker, at så lite kan gjøre så mye.... akkurat som på Charade Socks.

Jeg var også spent på garnet som er nytt for min del; Drops Delight. Det minner meg litt om Zauberball-garnet eller Mini Mochi. Litt tynt og løst spunnet, men med lange og vakre fargevekslinger. Ja, også en del rimeligere da... Delight finnes i flere lekre fargevekslende varianter, men jeg falt her for denne høst-rogn-fargesprakende nyansen.... Det må jo være en fin måte å sette litt farge på hverdagen ("Everyday'en")

6 kommentarer:

 1. Kære du

  Din blog er bare så rar at følge , dine beskrivninger af dit strikketøj er så behagelig , det næsten som at læse en god bog :-)

  Hilsen Vilma

  SvarSlett
 2. Flott farge! Sokker er alltid kjærkomment, sjøl om d kan være litt kjett å strikke innimellom... :)

  SvarSlett
 3. Ikke helt ukjent det der, at man bare skal starte litt - og plutselig er man godt i gang. Helt enig i at fargen var en flott høstfarge, passet veldig godt nå.

  SvarSlett
 4. fargene var jo lekre og når mønsteret gjorde så mye av seg så må det jo gå som en lek! Lykke til !

  SvarSlett
 5. Utrolig fine farger og fint mønster på sokkene! Og enig med deg; det er ofte at små enkle møsnter kan bli vel så fint som de mere innviklede :)

  SvarSlett
 6. Helt utrolig hvor effektfullt det enkle mønsteret er:) Nydelig garn har du også valgt.

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails