torsdag, juli 30, 2009

Friske Frøya og vanlige raggiser på gang

Joda, det ble tid til mer strikking.. med så mye regnværet i ferien..
Jeg ryddet litt i garnkurven på hytta og fant et par sokker som var halvferdige, i tillegg til buss-sokkene - Friske Frøya som jeg kaller de - som jeg egentlig strikker på vei til/fra jobb - men tenkte det var greit å få de ferdig nå i ferien så jeg kan starte på et par nye når jeg igjen skal med bussen til jobb.
Friske Frøya er strikket av Viking Frøya garn på pinnenr 3mm og jeg bare digger fargene... du kan jo ikke få sure tær med disse på føttene! Har ikke fulgt noen oppskrift, bare lagt opp passelig med masker og strikket vridde rettmasker i vrangborden og brukt vanlig kilehæl. Har brukt ca 90g garn til et par.
På hytta hadde jeg en del litt tykkere ullgarn liggende, så nå er jeg på bølgen med tykke raggsokker av garn fra restekurven sånn innimellom "slagene".

For det er noe med det å kunne bruke litt av det man har, for å dele med noen som trenger det også. Raggsokkene jeg nå holder på med er til et prosjekt som en av sokke-strikke-damene er engasjert i for Kvinner i Albania som sitter i fengsel. De trenger varme sokker, mer enn fancy mønster, så nå er det bare å strikke i vei så kanskje jeg kan få sendt noen av gårde før neste forsendelse skal nedover. Liv blir sikkert veldig glad om du har lyst å bidra også - så det kan bli enda flere sokker som finner veien til Albania.

2 kommentarer:

  1. Du er ikke verst, jeg er takknemlig for at du er med å drar lasset;)

    SvarSlett
  2. Synd du ikke hadde lagt inn oppskrift på de flotte sokkene, det trenger nemlig jeg!!

    Ha en flott dag.

    Anne

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails