fredag, januar 22, 2010

Fargeglede i januar!

Skal innrømme at et fargerikt garnkjøp godt kan snu et dårlig humør... og det å strikke med et fargerikt garn er toppen av glede! Det er noe med fine farger, det er akkurat som de drar litt ekstra i smile-trådene....

Når alt jeg nå for tiden strikkes er i tradisjonelle farger som grått, svart, hvitt, mørkeblått og litt brunt kan strikkingen bli litt "grå" - og ikke noe er bedre enn en ny garnpakke fra sokkegarnklubben hos Strikk Innom, med garn i alle regnbuesn farger! Så deilig og fargerik fredagen plutselig ble!

At et av nøstene var Mellanraggi fra Järbo var også en "høydare", for det garnet er bare så deilig å strikke av og er akkurat passet tykt.

Holder på med et par sokker her i samme garntypen - men de går i grått/svartt/hvitt. Så det fargerike nøstet som kom i pakken skal nok snart bli et par glade sokker :-)

Det andre garnet som kom var spennende, og helt ukjent for meg; BFL Sock Yarn fra Fyberspartes.
Det inneholder bla. "Bluefaced Leicester" - så det må jeg finne ut hva er - for deilig og mykt er hespen. Garnet er håndfarget og i knalle og deilige farger fra dyp lilla til knall turkis og duse mellomtoner. Nøstet er på 100g så kanskje det rekker til et lite sjal?

Fargerik start på helgen ble det i allefall :-)

3 kommentarer:

 1. Så godt det må være kunne "å finne på noe" å strikke av garn som dumper inn i posten. Jeg må begynne i motsatt ende, først bestemme hva jeg skal strikke og så finne garn.

  SvarSlett
 2. Koselig at du ble fornøyd med garnet. :) Bluefaced Leicester er en sauetype: http://www.blueleicester.co.uk/ :)

  Ser at flere "garnfargere" har BFL-garn, som de kaller det. :)

  SvarSlett
 3. He-he, men det er jo litt gøy å få noen utfordringer da Kokos :-) Jeg pleier også å finne hva jeg skal strikke først, men det er litt gøy å gå motsatt vei innimellom. Ikke minst prøve ut nye garntyper.
  Og nå har jeg funnet de "blå sauene" også. Det er jo litt artig å vite litt om garnet så dette var supert Marit. Takk for lekkert garn og info.

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails