onsdag, juli 22, 2015

Et år på vent


Vi startet å strikke til kalenderen i fjor, som kommer nå i høst;  Strikkekalender 2016 fra Bitta Mikkelborg. Strikkekalenderen er en hyggelig "liten" bok, med 12 strikkeprosjekter og en kalenderdel som gjør at du kan strikke og planlegge deg gjennom året.

Boken inneholder alle mulige prosjekter; gensere, sokker, kluter, sjal, votter, luer og babytepper. Flere fine strikkeprosjekter å glede seg til!

I går begynte vi å slippe ut bilder av prosjektene våre, og det ble et hyggelig gjensyn. Det var fint å se prosjektene igjen, de som har ligget på vent så lenge, før de kunne se dagens lys.

Det er Erica vintersettet med lue og votter som er brukt som bakgrunn på kalenderen. Et utrolig fint mønster med vakkert røsslyng/ericalyng motiv. Settet er strikket i Finull/Pt2.

Erica lue
Det er tatt noen utrolig fine bilder til boken, av fotografen Ellen Lande Gossner (så det er derfor litt synd å vise frem egne amatørbilder). Jeg syntes mønsteret ble utrolig fint og gleder meg til settet "kommer hjem igjen" og kan tas i bruk.

Erica votter
Så da er det bare å glede seg til slippdatoen i midten av august - og gjøre plass for mange hyggelige strikkeplaner i kalenderen for neste år!

Fotograf: Ellen Lande Gossner.
Bilde er lånt fra boken "Strikkekalender 2016" utgitt av PAX forlag.
 

6 kommentarer:

 1. Et fantastisk fint sett du strikket, og jeg er så stolt over dere teststrikkere <3 Absolutt et sett verdig til å pryde forsiden. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er du som skla takkes for dette fine settet Bitta - det ble jo så vakkert dette mønsteret <3

   Slett
 2. Så fint sett! Bitta lager så mange flotte mønstre, og jeg gleder meg til de to nye bøkene kommer ut! Nesten som litt jul, i august:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha Maja. Her telles det ned til boka kommer (rett rundt hjørnet) og jammen kan Bitta lage vakre mønstre ja :-)

   Slett
 3. Kjempefint mønster. Kjekt med matchende lue og votter :)

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails