fredag, november 04, 2011

Fra Bestmor til gryteklut

Siste runden i gryteklut-bytteringen er ferdig. Litt vemodig egentlig at det allerede er over.

Det har vært et utrolig artig initiativ som ble satt igang av to kreative damer på Ravelry og her i blogglandia; Annepålandet og Torirot.

For det er noe som skjer med fokuset når man er med i en sånn samstrikk, knit-along, swap eller byttering.
Da dreier plutselig "alt" seg om den oppgaven man har fått.
Plutselig ser du grytekluter og gryteklut-ideer over alt, men er stadig på let etter nye ideer.

Ikke minst får man utrolig mye inspirasjon og tips av å se hva alle de andre lager, hvordan farger mikses og hvilke mønstre og metoder som brukes. Lærerikt og mye inspirasjon! Men nå er det hele over, for denne gang dessverre.

Denne siste runden har jeg sendt fra meg en farge-frisk gryteklut til Misemor, som ønsket seg en gryteklut i lilla, orange og rødt. Skikkelig frisk og frekk fargemix :-)

Jeg heklet grytekluten som en diger bestemor-rute. Baksiden heklet jeg tett i staver, for å isolere best mulig. Så ble de to delene heklet sammen med fastmasker, før grytekluten fikk en liten vifteformet stav-kant rundt det hele.
Som vanlig har jeg brukt Gjestal Bomull Sport, og heklekroknr 3,0 mm.

Men jeg ser jeg har glemt å blogge den tredje grytekluten jeg mottok i forrige runde. Den er også heklet i "bestemor-stil", men av 4 småruter. Gylden og fin som den er, har jeg nå reservert som søndags-gryteklut her. Denne fine grytekluten er heklet av AnnetteK.

1 kommentar:

  1. Veldig fine grytekluter her også, både den du har laget og den du har fått. Ja jeg syns også det er synd at det er over. Har vært veldig spent på hva som skulle komme i posten og som du sier gått og tenkt på hvordan den neste jeg skulle lage skulle bli. Det har blitt totalt sett utrolig mange fine grytelapper , kommer nok til å prøve å lage noen av dem. Takk for denne gang. Ha en flott lørdag.

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails