tirsdag, juli 12, 2011

Rios votter i boks og Hareton sokker på gang

Har vært noen dager på hytta, og med enda litt mer regn ble også Rios vottene mine ferdig. Har enda litt garn igjen, men ikke nok til et plagg (kanskje et par babysokker?) så den siste resten får heller ligge i trauet på bordet - til fargeglede!

Vottene er strikket etter innfallsmetoden, men jeg brukte den samme borden som på Rios lua. La opp 46 masker og strikket og målte derfra. Har brukt ca 80g garn til dette paret.

Jeg har også fått startet på Hareton sokkene. De strikker jeg i garnet Schoppel Wolle Fliegende Untertasse. Siden garnet er nøstet opp med dobbel tråd for de som strikker to sokker samtidig, må jeg nøste meg et nøste av den trådenden jeg ikke strikker av, men det går ganske greit. Men for de som strikker to på en gang, er det nok praktisk.

Garnet er ganske mykt og godt å strikke av, men jeg tror ikke dette er noe jeg vil kjøpe igjen. Sokkene strikkes på pinnenr 2mm, så garnet er ganske tynt. Dessverre skifter fargene ganske hyppig, så mønstert på sokkene kommer ikke så godt frem da - i allefall ikke på bildene... men det er harlequin-ruter nedover hele leggen, strikket i vrangmasker. Så mønsteret er egentlig ganske fint - jeg skulle bare valgt et ensfarget garn..

Ja da, så selv om det er ferietid og regnvær - er det litt å drive med. Men nå har jeg endelig hatt et par dager solskinn og fått unna litt i hagen på hytta - for der gror det igjen...

4 kommentarer:

 1. Så fine, nydelige farger:)

  SvarSlett
 2. Fine votter & lue! Tror jeg må se litt nærmere på det garnet. Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Kjempefine votter og sokker:) Ang. ditt spørsmål på bloggen min - nei, jeg spinner foreløpig ikke garn selv, men har skaffet meg en håndteine, så kanskje det er på tide å lære seg det også.

  SvarSlett
 4. Så fine de vottene ble. Det kommer snart mer av det lilla garnet. :-)

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails