lørdag, april 02, 2011

Tøffeltrolling på gang igjen

Så ble det litt trolling (les: toving) på formiddagen idag :-) Like gøy hver gang det!

Første pulje med kommunetøfler er helt ferdig, siste paret snart ferdig, og to av parene må nok få en runde til med trolling for å få riktig størrelse.

Tøflene er hver strikket av 8 kvadrater som er strikket/sydd sammen så de får tøffelfasong, tøflene ser likevel utrolig formløse og rare ut - og ikke minst digre, når de er ferdigstrikket.


Men så får de en runde eller tre i vaskemaskinen på 50 grader vanlig vaskeprogram, og vips er tøflene krympet, blitt pusemyke, og fått en mer passende i fasongen. Det er egentlig ganske utrolig.

Disse tøflene er strikket i Rauma Pt2 ullgarn og et av parene i Rauma 3-trådet strikkegarn av ull. Fargene er som tidligere nevnt ganske så påskete, og stammer fra fargene i Lørenskog kommunes kommunevåpen.

Nå er det bare å få siste paret ferdig og montert, så de kan få runden med toving i morgen. Sammen med to av parene som trenger å krympes enda litt mer. Snakk om trolleri!

4 kommentarer:

 1. Det er trylleri :-)))

  Dejlig lørdag til dig.

  SvarSlett
 2. Flotte tøfler. Alltid spennende å ta dem ut av vaskemaskinen:)

  SvarSlett
 3. Toving oppleves ofte som trolleri - det er en risikosport også for man (les: jeg) har slett ikke stålkontroll på prossessen så noen ganger blir man overasket.
  Tøflene dine så gode ut:)

  SvarSlett
 4. Gøy med toving :D fine tøfler

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails