torsdag, desember 02, 2010

Så fant jeg noe jeg også!

Endelig har jeg funnet et lite juleprosjekt å pusle med sånn frem til jul. Ja, ikke noe stort, bare sånn akkurat passe smått og hyggelig og julete av seg.

For jeg var innom Husfliden igår for å kjøpe mer finull (votte-/tøffelgarn), og der hadde de lagt frem oppskrifter på Pjonede Nisser (Ide og design: Cathrine Glette) og et spælsaugarn fra Røros (1 tråds ullspissgarn).
Så gøy tenkte jeg - pjoning som jeg har lest så mye om hos Solveig, og sett alle de fine vottene og tingene hun har pjonet. Det ser skikkelig artig ut, og ikke minst blir det gøy å prøve ut en ny teknikk! Håpet er å få pjonet en nisse eller tre før jula kommer :-) så får vi se hvordan det går....

Men jeg har funnet nok et lite juleprosjekt å prøve meg på; for her om dagen dukket posene med alle lysstumpene fra hytta opp (da jeg lette etter varmere støvler i boden).
Hvorfor jeg har spart på alle stumpene, er fordi jeg en gang for lenge lenge siden leste om at man kunne smelte de om til nye lys - men det har jo blitt med tanken, samtidig som posene med stumper stadig er blitt fullere.

Så i dag har jeg vært innom Panduro hobby og kjøpt veker og litt ekstra lysmasse. Her skal det bli resirkulerte kubbelys... og jeg skal innrømme det føles litt bra å kunne bruke opp stumpene på noe "brukbart", for jammen blir det litt stumper gjennom året.

Så da ble det litt juleprosjekter på meg også - endelig!

3 kommentarer:

 1. De pjonede nissene ser flotte ut, jeg gleder meg til å se de du skal lage:) Lykke til:)

  SvarSlett
 2. Har også været hos Panduro , ikke efter nisser men efter hjerter , det bliver spændende at se osse hvad du får ud af lysestumperne . De kan jo bruges til noget og jeg deler din tanke om at det giver en god fornemmelse .

  Klem Vilma og god lørdag

  SvarSlett
 3. Takk for reklamen.Oppskriften på pjonede nisser har jeg ikke sett før. Men de var veldig artige. Etter hva jeg kan se på bildet fungerer de nok som en fin innføring i pjonekunsten. Lykke til!

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails