mandag, desember 27, 2010

Gamle prosjekter frem fra glemselen..

Jula har gitt litt ekstra strikketid, og sånn på slutten av året får jeg liksom litt ekstra lyst til å rydde (les: strikke ferdig) og gjøre klart for det nye året. Også i strikkekurven - sukk...

Ja, for det er jo noen prosjekter som har en tendens til å bare bli liggende... uten så veldig mye "strikkelyst" rundt seg.

Men nå da, når jeg er litt i ryddemodus har jeg funnet frem strikkekurvens dype hemmeligheter (les: halvferdige prosjekter).

Er egentlig litt fornøyd med meg selv, for det første jeg tok tak i var Selbudeath-langstrømpene som egentlig skulle ha dødningeskaller, men som jeg endret litt... Dette var faktisk august-oppgaven i Sokker 2010 - så det var sannelig på tide også...
Nå er første strømpe ferdig og jeg er godt i gang med strømpenr 2! Det føles utrolig bra!
Det rare er at jeg ikke helt skjønner hvorfor de ble liggende i strikkekurven halvferdig - sånn egentlig?
Men en ting er sikkert, det er godt å få ferdig noen halvferdige prosjekter også, mens jeg drømmer om alle de nye prosjektene som jeg har lyst å starte på!

5 kommentarer:

 1. Flotte strømper og det er jo nå du trenger slike :) Deilig med opprydning i prosjektkurven! Noen store prosjekter for 2011??

  SvarSlett
 2. Nej nu har jeg aldrig...hvor er de bare SMUKKE , meget smukke . Syntes at det er så hyggeligt at strikke selbu strømper , det strikker jo næsten sig selv når bare man følger diagrammet .

  Godt nytår Babben :-)))

  SvarSlett
 3. Hi Babben - glad you have joined us for YOSS! :-)

  SvarSlett
 4. Ja, det er hyggelig med selbu og mønsterstrikk - man må liksom bare strikke en runde til, og en runde til... Så jeg håper å få begge strømpene ferdig om ikke lenge. Men jeg er nok ikke like dreven som deg Vilma.
  Så får vi se om det blir noen "store" prosjekter for 2011 etterhvert ;-)
  Uansett blir det nok et hyggelig strikke-år tenker jeg og GODT NYTT ÅR til dere også!

  SvarSlett
 5. Fotte strømper! Jeg har også leita fram noen gamle prosjekter og holder nå på å gjøre ferdig noen brylupsvotter. Akkurat som deg tenker jeg, hvorfor ble disse liggende egentlig.. de er jo helt greie å gjøre ferdig nå..

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails