lørdag, november 13, 2010

Ribb ribb ribb...

Det går i vrangborder - ribb ribb ribb - her om dagen. Har fått ferdig (nok) et par ribbesokker i frekke gla'farger på mine daglige bussreiser til/fra jobben.
Det har ikke blitt så mye strikking på kveldene i det siste, så jeg føler jeg henger litt bak skjema, men akkurat hva jeg skal rekke vet jeg ikke helt... det føles bare så rart å ikke få strikket mer.

Disse sokkene er ganske så vanlige ribbesokker uten stæsj og mønster, det er bare garnet som gjør de litt frekke ;-) Sokkene er strikket i OnLine supersocke 6-fack på pinnenr 3mm, jeg legger opp 64m og strikker 2r og 2vr hele veien, det er bare hælen og under foten som er glattstrikket.

OnLine garnet finnes i utrolig mange fine fargemixer så man kan finne noe for et hvert humør!
Dette er skikkelig rutinestrikk, ja de kan faktisk strikkes både i halvmørket om morgenene og når man er litt trøtt & sigen på vei hjemover. Men de passer også godt på foten og holder seg godt etter mye bruk. Så jeg skal innrømme det er lett å starte å et par nye ribbesokker når jeg trenger et strikketøy i fullfart, eller trenger noe å strikke på mellom andre prosjekter. Dette er skikkelig hverdags-strikketøy!

1 kommentar:

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails