torsdag, april 29, 2010

On line - nei, men fargeglad? JAA!!

Akkurat nå om dagen føler jeg meg ikke så veldig on-line, men strikke av On-Line garn det gjør jeg!
Det går som vanlig i sokkestrikking til/fra jobben, men det har vært litt travelt på kveldene så jeg har ikke fått tatt unna hælfellinger og opplukking av sidemasker. Så derfor er det blitt mange vrangborder som ventet på hælfellingen sin.
All strikking egner seg ikke så godt underveis på humpete bussturer, så fellinger/opplukk tar jeg som regel hjemme. Det er derfor flere par sokker på pinnene her om dagen.

Jeg strikker et par av mitt første On-Line Supersocke-garn. Det er utrolig behagelig å strikke av, passe tykt, og ikke minst er fargene så fine...
Jeg er litt i LILLA-rosa-rød modus om dagen, så hver gang jeg henter opp strikketøyet fra sekken smiler jeg litt for meg selv og blir gladere og gladere for hver fargerike omgang jeg rekker. Idag fikk jeg kjøpt enda et par nøster til av On-Line garnet, så nå er det ingen krise om jeg det blir stopp i hælfellingene - da starter jeg bare på enda et par :-) så lenge...

Ellers var jeg jo så tidlig ferdig med de Skeive sokkene som var oppgaven for april i KAL'en "Sokker 2010". Men det mønsteret likte jeg så godt, så jeg startet like godt på et par til. De er også strikket mesteparten på bussen, og er snart ferdig. Mønsteret til Tone kan virkelig anbefales!

Jo da, så det strikkes her, selv om det har vært lite nytt "on-line" her på bloggen... Og nå venter jeg veldig på oppgaven for mai som er rett rundt hjørnet :-)

1 kommentar:

  1. Hei,
    Eg liker også on-line garnet, flotte farger,mykt og godt å strikke av. Jeg laget en poncho av dette garnet i vinter,etter ønske fra et tantebarn, hu var kjempefornøyd og bruker det hver dag iflg moren.

    Ha ei flotte helg. :)

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails