lørdag, august 15, 2009

Socks of Kindness i Mellanraggi

Jeg får skylde litt på regnværet... alt regnværet... da blir det en del innetid og mulighet for noen runder med strikkepinnene.

I ferien startet jeg på et par sokker med det hyggelige navnet Socks of Kindness :-) bare navnet ga meg lyst til å strikke et par av disse. Oppskriften fant jeg på Flicker, og har bare justert maskeantallet litt slik at det passer til garnet jeg bruker. La opp 56masker istedenfor 64m som det stod i oppskriften - så det går opp med 7 mønsterrapporter.

Har brukt garnet Mellanraggi fra Järbo Garn som kom i den siste sokkegarn pakken fra Strikk Innom. Det er et svenskprodusert garn i rause 100g nøster som egentlig var ganske så ideelt. Det er liskom så akkurat passe tykt - ikke for tynt og ikke så tykt at det er tungt å strikke av. Også kan det strikkes med min favorittstørrelse i pinner - nr 3mm :-)
Som du selv kan se av bildene er det sjateringer i rødt-rosa, og har lange og fine overganger. Ja - dette tror jeg faktisk kan komme opp på favorittlisten over sokkegarn..

1 kommentar:

  1. Flotte sokker i nydelige farger!
    Ble så fasinert av navnet på de også, jeg. SØTE : )
    Ser morsomme ut å strikke. Jeg ble helfrelst på "Kerttu-socks", hadde vært interessant og forsøkt andre varianter med hullmønster.

    De får klage så mye de vil, de som ikke liker regnværet. For oss "strikke-heklere" er det bare en gylden anledning til å produsere nye myke og nyttige saker.

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails