mandag, juni 25, 2012

Elle melle, skal - skal ikke ??

Jeg tror nesten jeg får si at strikkepinnene har hatt gå-sakte-aksjon og ferie her i mai og juni. Det er overraskende få masker som har vært aktive den siste tiden.

Men jeg har fått ferdig et par yoga-sokker (gave) og strikket på noen av de halvferdige prosjektene mine. Det tar bare litt tid å få noe helt ferdigstilt, når pinnene har gå-sakte-aksjon og ferie her...

Yoga-sokkene er strikket av myk og deilig Babysilk fra DSA, og er egentlig bare en lang vrangbord med hull til hælen og helt uten tå. Men likevel utrolig varme og gode.

Når pinner & garn er så fraværende, er det liksom noe som mangler i hverdagen... så i helgen måtte jeg bare flytte på noen nøster og bla i litt oppskrifter igjen.
Kikke innom alle de koselige bloggene, som renner over med masse nye fine prosjekter som det frister å henge seg på. En "liten" Ravelry-tur ble det også, og jammen blir man litt gira av å lese om alle aktivitetene der.

Så nå lurer jeg veldig da, om jeg skal hive meg med på 26 Pair Plunge (sokke-KAL, hvor du enten strikker 26 eller 52 par sokker på et år) 26 par er ganske mange - det blir en sokk i uka det - gjennom hele året.. kanskje det ikke er helt umulig å få til?

Eller om jeg heller skal ta den sportslige varianten med Ravelympics (Ravelrys eget OL ifm sommer OL i London) med YOSS-gjengen...

Elle melle, skal - skal ikke??
Jeg har jo lyst til å strikke noen votter og litt annet også... men sokker er nå sokker :-) :-) MORO!

Hva med deg, blir du med på noe av dette eller liker du best å styre all strikkking etter egne planer?

4 kommentarer:

 1. Hehe, du er en tøffing til å hive deg på slikt, har jeg forstått. Hva med begge deler?
  Ha en fin sommeruke. Klem ToneB

  SvarSlett
 2. Så mange sokker hadde ikke jeg orket altså, men så sliter jeg alltid.med sokk nr to;)
  Lykke til med beslutningen;)

  SvarSlett
 3. Går vel litt tregt for de fleste om dagen, men titter man rundt på nett så får man alltid strikkelyst igjen. Lykke til med valget. ;-)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Er bare innom en liten tur for å ønske deg en god sommer:) Jeg er lat på bloggefronten, men strikker litt innimellom. Litt for lite, synes jeg, men det er fordi jeg har flyttet. Og mye styr med et flyttelass som tok evigheter for å komme fram, har gjort at jeg er forsinket med det meste.
  Håper pinnene får litt mer fart på seg etter sommeren, men de fleste går vel litt i lavgir i disse dager.
  Jeg skal ikke være med i Ravelympics, og jeg har lest at de muliggens ikke får lov å holde den "konkurransen" heller. OL-komiteen følte seg visst litt truet av at noen brukte deler av navnet, og også ringene:) Jeg ler at det hele:)
  Men sokker skal jeg strikke, ikke flere enn 26 par dette året, men føler at det er nok:) Du er hjertelig velkommen til å være med! Det hadde vært hyggelig:)
  Ønsker deg en fortsatt god sommer! Vi høres nok "nærmere" og oftere når feriemodusen er over:)
  Klem!

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails