torsdag, januar 19, 2012

Hjertevarme sokker

Nå har jeg fått nok et favorittmønster på listen min her og det er det nye sokkemønsteret som Bittami har laget; Hearts for my Children Socks (Ravelry-lenke).

Jeg var så heldig og få lov å teststrikke mønsteret og nå når det første paret er ferdig strikket har jeg egentlig bare lyst å lage et par til med en gang!

Så jeg tror jeg bare skal hive meg rundt å lage et par lange sokker med samme mønster. For hvem blir ikke varm om hjerte med så mange søte hjerter på rad og rekke - strikket i deilig ull?!

Dette paret er strikket av multifarget rød/lilla/rosa DROPS Fabel og hvitt Sandnes SISU. Det gikk med totalt 65g garn, og av det så gikk det nesten et nøste Fabel - resten er hvitt. Jeg har strikket vrangbordene på pinnenr 2,0mm og resten av sokken på 2,5mm.

Oppskriften er godt beskrevet, og greit å følge om du har strikket med to farger tidligere. Det følger også med gode mønsterdiagrammer til begge sokkene (som er strikket speilvendt).

Så er du på jakt etter et hjertevarmt mønster så må jo dette være midt i blinken til både gode venninner, snille søstre, småfrøkner eller kanskje en Valentines-gave... 


4 kommentarer:

 1. Kjempefine sokker med farger til å bli glad av! Skjønner godt at du har lyst til å strikke flere par. God helg!

  SvarSlett
 2. Dette var et nytt mønster. Så morsom effekt det garnet hadde. =)
  Ha ei fin helg. Klem!

  SvarSlett
 3. Morsomme sokker i herlige farger!

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails