tirsdag, august 10, 2010

Duften av ull...

Jeg holder på å strikke litt tøfler av ren finull om dagen. Og først synes jeg finulla var litt stikkete, men likte fargene så innmari godt. Nå - etter 5 par tøfler har jeg igrunnen fått litt mer ulldilla...

Hos Mauds garn på Skedsmokorset selger de ut alt garn til 1/2 pris fordi de skal flytte, så da jeg skulle oppover på hytta tok jeg turen innom.

Siden jeg var sent ute (salget har pågått en stund), hadde jeg ikke så store forhåpninger om å finne noe fint, men den tanken ble fort gjort til skamme. Reolene med Evilla kunstgarn bugnet fremdeles og de vakre fargene bare ropte på meg... så det måtte bli med noen hesper Evilla hjem (eller kanskje kilo er riktigere....) - og det til halve prisen!
Hespene er på litt under 200g så de varer lenge, og nå har jeg fått nøstet opp et par hesper og er helt betatt av fargene... Fikk med meg et par oppskrifter på veien også og gleder meg til å starte strikkingen. Må bare få ferdig noe annet her først.

Men så var jeg ute en tur mens garnhespene lå på bordet i stua og da jeg kom inn igjen skal jeg si huset "duftet" av sau. Men det ble fort glemt da jeg så igjen det fine garnet i de herlige fargene..... Så sauer er igrunnen åreite dyr :-) særlig når de har fått en runde i vaskemaskinen..

4 kommentarer:

 1. Hyggelig med litt saue-lukt i stua:) Evilla er vakkert:)

  SvarSlett
 2. Utrolig vakre hesper! Blir spennende å se hva du tryller frem. =)

  SvarSlett
 3. oi oi oi for en fangst!! Utrolig mye lekre farger!

  SvarSlett
 4. For noen herlige farger:DDDD Klør dette garnet? Hjertedama/ Grethe

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails