torsdag, februar 25, 2010

Englemaskesjal

Englemaskesjalet jeg har heklet på bussen de siste dagene har blitt ganske raskt ferdig, men manglet en avsluttende kant rundt. Den ble ferdig i kveld og sjalet er klart for å varme noen kalde skuldre på jobben.

Sjalet er heklet over 39 rader, og ble 170 x 85 cm stort (bredde x høyde). Jeg har heklet av en tråd Kitten Mohair og en tråd Opal Ull/bambus, på kroknr 4mm. Så sjalet blir nok varmt. Tidligere har jeg blandet Kitten Mohair med Alpakka og det gir også skikkelig "oppvarming".

Burde kanskje heklet opp noen flere sjal, nå som strømprisene er skutt i været og kulda holder seg... og fått øvd litt mer på å få alle maskene like store.

* * * * *
Skulle hente en pakke på posten etter jobb idag og kikket innom Mamut-salget samtidig (her i bygda har vi nemlig postkontor i bokhandel!).
Hadde ikke så mye tid, og fant selvfølgelig ingen hyggelige håndarbeidsbøker... Det vil si ikke før jeg kom til kassen - for der stod den nye Strikkeboka fra Gerd Fjellanger... som måtte bli med hjem...
Så selv om jeg var på Mamut-salg ble det ikke noen billig bok. Men den ser veldig bra ut, og allsidig med mye variasjon i oppskriftene. Så kanskje jeg kan finne noe nytt og hyggelig buss-strikk i den...

1 kommentar:

  1. Lekkert ble det, så tuuuuusen takk:)
    God bedring forresten, så får du sende meg regning for jobben :o)

    Klem Toli.

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails