søndag, oktober 18, 2009

Høsten har kommet med inspirasjon...

Endelig fikk jeg startet på de nydelige Havskumsokkene til ToneM. De var opprinnelig september-oppskriften i Sokker 2009, men jeg fant ut at de var vel så fine å strikke nå i oktober.

Med en helg på hytta ble første sokk startet og avsluttet. Det gikk radig unna å strikke havskum-mønsteret, og oppskriften var enkel og god å følge. Likte mønsteret veldig godt! Strikker i Cascade Yarns 220 Superwash - i knall julerød, på pinner 3,5-4mm.

Garnet er kjøpt hos Strikk Innom, og jeg tror jeg må "Strikke Innom" en tur til å få tak i litt mer garn (håper bare det er mer igjen av fargen...), for jeg innser at 100g ikke blir nok for et par med Havskumsokker.

Denne uken kom det også en ny høstpakke fra Sokkegarnklubben hos Strikk Innom. 2 nøster med tysk garn fra produsenten - Schoppel Wolle. Begge garntypene var ganske tynne, men med nydelige fargesjatteringer og i myke og gode kvaliteter;
Admiral Ombré i knall Banana Joe gul og Zauberball i lekre blåfarger

Samme dag som sokkegarnpakken lå i postkassen hadde jeg også høsthandlet et par strikkeblader... så nå får vi se om ikke det blir mer fart på strikkepinnenene fremover.

1 kommentar:

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails