fredag, januar 09, 2009

Drømmen om en rød bil.. ble starten på røde flettevotter

Jeg er på biljakt om dagen, og drømmen er å finne en rød bil. Skulle tro det var en enkel sak å finne en fin RØD, passe stor bil, med hengerfeste, ikke alt for dyr, men heller ikke altfor gammel?! men det viste seg å ikke være fullt så enkelt.

Så for å skyve bilfrustrasjonen litt unna (for i kveld i allefall), har jeg vært ute å trøste-handlet litt RØDT garn og et strikkeblad. Røde flettevotter er på gang - ja, for de måtte jo bare bli rød :-)

Vottene er første par ut i alongen "Votter 2009" på Hobbyboden (forum). Mønsteret heter Cherry Mittens og er med fine fletter. Jeg strikker i SMART-garn fra Sandnes på pinne 3mm og de ser ut til å bli passe tykke og gode - og RØDE selvfølgelig :-)

5 kommentarer:

 1. Lekre votter. Tror jeg må begynne med noen små prosjekter. Jeg har bøttevis av garn jeg ikke vet hva jeg skal gjøre med....(les: halvferdige prosjekter og garn kjøpt på salg med fine farger). God helg.
  -kari

  SvarSlett
 2. Kjempefine votter. Fiiine røde!
  Det er knallkjekt å strikke sånn mønster....

  SvarSlett
 3. Det er jo en begynnelse med røde votter. Det er et fint mønster. Skulle ønslke jeg ikke hadde så mange andre prosjekter.

  SvarSlett
 4. Åååå så flotte votter! Ååååå så morsomt mønster! Gleder meg til å se dem fiks ferdig.

  Og PS. Lykke til i jakten på RØD bil.

  SvarSlett
 5. Kanskje vi skulle slå våre smarte strikkehoder sammen og mekke felles strikkebok? Du snakker om at JEG er rå til å ordlegge meg (?). Hæ? Er du liksom tapt bak en vogn?

  Hvordan går det med vottene?
  Hvor er Den Røde Bil?

  Hei & hopp & klem :-)

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails