onsdag, oktober 09, 2013

InspirasjonMye av det vi gjør av håndarbeid og på hobbyfronten går litt av seg selv. Det er jo faktisk ting vi liker å holde på med. Men noen ganger butter det litt, eller det blir knapt med tid for hobbyer og da kan det være greit med litt inspirasjon.

Er det noen som kan å motivere så må det være superstrikkeren Bitta Mikkelborg. Jeg teststrikket det første paret med sokker for Bitta i 2010/2011 tror jeg, og har teststrikket ganske mange par etter Bittas mange mønstre siden den gang. Liker oppskriftene hennes utrolig godt, og det er lett å bli bitt av Bitta-Basillen....Bare et par til...

Nå er den herlige boken "Sokker - strikking hele året" her, fylt med 52 av Bittas vakre og morsomme og praktiske sokkeoppskrifter.
Den inneholder gode instruksjoner både for deg som aldri har strikket sokker før, og smarte tips/knep for deg som allerede er litt dreven. Sokker til små, mellomstore og digre føtter finner du i boken.

Strikkecafe med Bitta
Mandag 21. oktober fra kl 17:00 skal Bitta ha stor Strikkecafe på Kulturhuset i Oslo (Youngstorget 3, 0181 Oslo) og da blir det muligheter både til å kikke i boken, eller kjøpe den med seg.


Ta med deg strikketøy og bli med du også, og har du ikke noe på pinnene blir du kanskje inspirert til å sette igang med litt julegave-strikking?!

Har du Facebook-konto, kan du bli med i strikkegruppen "Bittamis Design for strikkelystne" her er det strikk og snakk døgnet rundt, og masse tips, oppskrifter, samstrikk og moro!

Her ser du forøvrig et av mønstrene fra boken. Motorsyklistens pensokker.
Disse er strikket i Sandnes Fantasy garn på pinne 2,25/2,5mm. Ribbestrikkede sokker, men med lekre fletter i hver side og en artig vri på hælfellingen.


4 kommentarer:

 1. Hei på deg, jammen er det lenge siden vi "snakket" sammen på blogg (det gjelder spesielt min blogg da) :) Tusen takk for varmende ord ang boka mi, og mønstrene mine. Og du er den perfekte teststrikker <3 Nydelige Motorsyklistens pensokker du har strikket!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal DU ha Bitta, for alle de fine mønstrene dine!

   Slett
 2. Skulle gjerne ha vært der, men det passere dessverre ikke med oslo-tur da.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det hadde vært koselig Tori :-)

   Slett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails