torsdag, januar 24, 2013

Ooops!


Ja, jeg får vel nesten si godt nytt strikkeår aller først - selv om det er en stund siden året startet.
Her strikkes, hekles og pusles det fremdeles, det er bare skrivingen det er blitt litt magert med... og det er absolutt ikke pga slanking her; både garn og sjokolade nytes og kjøpes fremdeles :-)

Men det mest flaue (ved å være borte fra bloggen en stund) var at jeg ikke husket passordet mitt engang! Så da var det bare å krype til tastaturet igjen, be om nytt passord og ta opp de løse trådene.

OG - Tusen takk for alle koselige kommentarer som ikke er besvart! Artig at det er en del gamle poster som kommenteres, og det spørres etter fremgangsmåter og hvor jeg har funnet mønsteret. Så selv om jeg har vært i dvale, er det fremdeles god trafikk her, ser jeg av statistikken. Takk for alle besøk!

Så nå håper jeg å få litt mer fart på tastaturet her, og later bare som det var i går jeg hadde siste blogg-innlegg...

* * *

Det er blitt en del buss-sokker den siste tiden, og det er kanskje ikke de mest spennende akkurat - men du verden så mye hyggeligere bussturene blir med litt fargerikt strikketøy å strikke på.


Her er NJFF-sokkene mine. Da det var landsmøte i høst strikket jeg den første sokken og den andre sokken er blitt buss-strikket. 
Helt vanlige raggsokker med vrangbord 2r-2vr. Sokkene er strikket i Online Supersocke 6-fach, på pinne nr 3.0 mm. Garnfargen passet jo bare så utrolig godt til NJFF-fleecen min - så derfor fikk nøstet være med på tur :-)
Online garn er et utrolig deilig garn å strikke av, og et nøste på 150g er nok til et digert par med lange vrangborder. Suverent til buss- og tv-strikking!

2 kommentarer:

  1. Online er kjempegodt garn til sokker!! Det blir veldig kule fargesjatteringer av det også :)

    SvarSlett
  2. NJFF-sokk du, ikke verst :-) Kommer den i grønt og/eller svart også?? Hvor er isåfall handlekurven på denne siden :-)

    Rune

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails