lørdag, februar 13, 2010

En krøll av farger..

Et nøste i knalle farger kan virkelig friste... og da jeg skulle finne et nytt bussprosjekt (les: for å strikke på bussen) fant jeg et fargesterkt garn i skikkelige knalle grønnsaksfarger. Sokkene er gode gammeldagse raggiser strikket med vrangbord over 56m.

Hælen ble faktisk litt artig, og mønsteret kom "helt av seg selv" da jeg strikket hællappen i Eye of Partrige-mønster med to pinner av hver farge dukket de fargesterke boblene opp. Sokkene har ellers vanlig bånnhælsfelling. Foten er strikket over 52 masker.

Den ene sokken ble nesten ferdig på en dag - da kollektivtrafikken var som tregest... ikke noen ønskedrøm egentlig, men jeg skal innrømme jeg var forundret over hvor mye jeg faktisk fikk strikket på en dag.
Jeg håper imidlertid at neste bussprosjekt går en del tregere, for det ville tyde på at kollektivtrafikken er i rute... uten alt for mange forsinkelser...

Vegetable Camouflage Sokkene blir også neste par i posen med sokker til Albaniaprosjektet. Liv samler inn hjemmestrikkede raggsokker og sørger for at de finner veien videre til trengende kvinner og barn i Albania og Kosovo. Les mer om prosjektet på hennes blogg. Det er jo en fin start på fastetiden, å strikke til andre, til noen som virkelig trenger det.

5 kommentarer:

 1. Fine sokker, spesielt fine hæler.

  SvarSlett
 2. Fasinerende fargemix ;)
  Kanskje jeg skal legge inn en ordre på et nytt heklesjal nå som frøkna har "tatt" det jeg fikk :o)
  God helg "Babben"

  SvarSlett
 3. Je er kjempeglad i flerfarga garn og bruker det nesten alltid til sokker!

  SvarSlett
 4. Så spreke og fine farger. Disse varmer nok på flere måter.

  SvarSlett
 5. Den første til å melde meg på i fanklubben for dette garnet og DE kule fargene.

  "Smiler fra øre til øre" :D

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails