søndag, august 23, 2009

En liten auguststatus, sånn litt forsinket...

August-sokkene som strikkes på vranga er endelig påstartet...

Jeg får vel bare innse at jeg ligger litt bakpå om dagen, så det er ikke blitt produsert så mye sokker oa. Kvakk litt da jeg så det "allerede" var lagt ut hint om september-sokkene i forrige uke - jeg som ikke hadde startet på august-sokkene engang!

I helgen fikk jeg omsider med meg litt garn & pinner på hytta og startet på Outside In Socks som er august-sokkene. Det er et artig prosjekt igrunnen, for de er strikket litt bakvent. Som mønsternavnet sier er de strikket på vranga. Den ser derfor litt snodige ut - men når jeg vrenger sokken kommer "spindelvev"-mønsteret frem.
Leggen på sokknr 1 er klar, men hælfellingen virket endeløs - så jeg sitter her å gruer litt til å ta fatt på den skal jeg innrømme... Men jeg er nå i gang med august-sokkene, og håper de skal bli ferdig før september starter.

Bestemor-rutene er jeg nesten ajour med - mangler dagens rute for å holde farten med en bestemor om dagen. Så nå er totalen 33 hexagoner (stabelen minner om fargerike vaffelplater...)

Ellers har jeg vært så heldig å få tak i enda mer av det myke Mini Mochi garnet som jeg strikket vottene med rullekant av. Det var liksom litt snaut med i underkant av et nøste igjen til å få laget noe mer. Men så fikk jeg et ekstra nøste fra Strikk Innom og enda noen nøster fra en kollega som hadde noen nøster på lur (som hun ikke helt likte fargen på) - så nå har jeg funnet litt tilbehør å strikke til vottene.... og garnkurven og oppskriftshaugen er svært så velfylte... Gleder meg til å starte!
Men aller først må jeg blir ferdig med august-sokker og litt annet her. Så satser jeg på litt mer strikketid til uka.

2 kommentarer:

 1. Du er iallfall godt i gang med sokkene nå. Når den første er ferdig er alle gåtene løst, da er det grei skuring;)
  Du er jammen heldig som får det myke deilige garnet på jobb. Jeg syns fargen er herlig. Har aldri sett eller prøvd det selv, men tror deg når du sier det;)

  SvarSlett
 2. Skjelver av skam.
  Jeg har ikke startet på augustsokkene enda. Huttetu.

  Stå på :- )

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails