søndag, mai 23, 2021

Gleden av håndarbeid og garn er en stor del av det kreative livet - fremdeles!


Siste blogginnlegg om "Julevottene i 2016", DET begynner jo å bli en stund siden - og ikke ble de helt ferdige heller. Men oppskriften og garn har jeg fremdeles.

Garn, oppskrifter, strikketøy, heklekroker og håndarbeid har jeg fremdeles, og noen ufo'er - selv om de ikke er blogget om så er de her. Håndarbeid vil nok alltid være en stor del av livet!

Det var noen travle bloggår og så dabbet bloggingen litt av etter hvert. Det var egentlig fint å blogge litt om prosjekter og garnglede, på den måten fikk hvert enkelt strikketøy/prosjekt sin egen lille historie. 

Det strikkes og hekles fremdeles, og i kroken bak sofaen er fremdeles kurvene med garn og pågående prosjekter, med oppskrifter og håndarbeidsbøker i hyllen ved siden av. Så alt er liksom en del av stua og livet her fremdeles, selv om hyppigheten og mengden med prosjekter er litt mindre enn i "toppårene". Akkurat som livet, går det kreative livet også litt opp og ned.

Bare en liten tanke her fra en regnværshelg midt i mai - noen år senere.... så bloggen ikke skal føle seg helt forlatt... Kanskje det plutselig dukker opp noen prosjekter her igjen - vi får se!2 kommentarer:

 1. Så hyggelig at du er tilbake! Det går litt i rykk og napp her også, men har ikke lyst til å slutte heller. Savner "storhetstida" i bloggverdenen. Jeg tror det er mange som har falt fra og gått over til kjappe løsninger på andre plattformer. Det er ei tid for alt.

  Mvh Ingunn

  SvarSlett
 2. Jeg liker å blogge veldig godt, det gjør det mulig for meg å trene andre språk enn morsmålet mitt, og fremfor alt har det blitt mange vennskap ... med gjensidige besøk og felles håndarbeidsprosjekter.
  Hyggelig å ha deg her ... bli der :-))
  P.s. Jeg har noen UFO-er som ligger rundt, men jeg blogger heller ikke alt jeg lager - noen ganger gaver, noen ganger for mye på bloggen :-))
  Votter er flotte... ha riktig glad med strikke :-))
  Masse hilsen Viola

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails