søndag, november 23, 2014

Snipp snapp snute, så er singelvott-eventyret ute!

Singelvotten har fått en makker i nesten samme farge..
Vottene "Eventyrblomster" er designet av Torirot, og nå er eventyret slutt..
Mitt par startet med den "kjente" singelvotten som nå (dessverre) er blitt to - så nå er det slutt på singelvott-historien...

Eventyrvottene har vært morsomme å strikke, og nå som de er ferdig får jeg ikke sett meg mett på det fine mønsteret. Det er liksom litt uendelig, og fortsetter rundt og rundt hele votten - uten stopp!
Så nå som de er ferdig begge to, ble det nesten litt trist...  Heldigvis er det en lue å strikke i samme mønster - Eventyrlua!
Framsidene.
Vottene har motsatt mønster, så innsiden på høyre vott er lik utsiden på venstre vott.
Vottene er strikket i Kauni og Pt2 på pinnenr 2,5. Det gikk med totalt 73g garn, og vottene ble 30cm lange. Både tommeltotter og vott som sådan har super passform og størrelse. Rillemansjetten var en ny vri som jeg syntes ble veldig fin, og overraskende elastisk.

Innsiden av vottene, med tottene på plass :-)
Kauni garnet som jeg strikket av, skuffet litt pga veeeeldig lange fargeskift (noe jeg vanligvis liker). Først hadde jeg tenkt å bare strikke til jeg ble ferdig med begge vottene. Men da singelvotten var ferdig, begynte garnet så smått å bytte til en gusjelilla/grønn farge... så jeg nøstet til neste parti med lilla dukket opp. De er derfor litt like i fargen, men har likevel litt forskjellig tone. Feige meg....

Men, fornøyd er jeg i allefall!

9 kommentarer:

 1. Og hvilken farge blir det på lua, mon tro?

  SvarSlett
  Svar
  1. He-he, ja det lurer jeg på også... det blir av samme nøste som vottene i allefall ;-)

   Slett
 2. De var lekre, altså :) Herlig design, og så nydelig strikket :) Men så er det jo du som har strikket dem, da :) Klem :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha Bitta :-) Du og Tori stiller i en helt egen "mønster-klasse" med vakre mønstre og nydlige design, det er helt sikkert :-)

   Slett
 3. De vottene er skikkelig fine! Ved abstinenser er det bare å strikke et par til!

  God tirsdagskveld fra Uvdal

  SvarSlett
  Svar
  1. Koselig med hilsen fra Uvdal :-) Du har vel full vinter og pinnene godt i gang tenker jeg. Blir nok flere eventyrvotter - det er helt sikkert!
   Fin kveld videre :-)

   Slett
  2. Kjempefine votter. Jeg har også strikket dem, og det er et fantastisk mønster. Moro å strikke. Det går an å strikke flere par vet du:) Jeg lurer på det for jeg likte dem så godt og så blir det nesten som et helt annen vott når man endre på fargene.

   Slett
 4. Vottene dine ble flotteog det er jo greit med to da! Har akkurat strikket ferdig Reveenka, men i litt triste grå farger. Går snart løs på flere av mønstrene!

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails