søndag, januar 05, 2014

Bark


Enkelte prosjekter blir man mer fornøyd med enn andre, og Bark er nok vinneren hos meg i år... i fjor!

Det er blitt veldig mye sokker, votter, luer og småstrikk, for det er sånne passe overkommelige prosjekter jeg liker best. Men det var til BARK dukket opp på radaren....

Strikk Innom hadde en pakkeløsning med garn og oppskriftshefte fra Du Store Alpakka, som jeg kom over i forbindelse med en samstrikk på Facebook.
Først var jeg helt sikker, men så begynte jeg å tvile om jeg skulle få det til - det så digert ut, og var strikket i tynn alpakka med masse mønster.... ville jeg få det til og bli ferdig?

Garn og oppskriftshefte ankom, og jeg startet - og jeg fikk det faktisk til. Det var jo ikke så vanskelig, bare veldig mange masker... når man strikker et sjal/skjerf sidelengst.

Mønsteret gikk veldig greit egentlig, bare et par ganger jeg måtte strikke meg tilbake for å rette litt. Men stripene kom en etter en, og jeg ble mer og mer fornøyd.

Så ble det ferdig!

Det gjenstod bare en vask og blokking, før jeg kunne pakke det pent inn å legge det under juletre. Blokking ja, hvordan skulle jeg få blokket et så langt skjerf?

Løsningen ble å ta en gjestemadrass, dekke den med et par badehåndkler og spenne det opp med knappenåler. Det funket bra det!

Og enda mer fornøyd ble jeg da skjerfet var tørt og glatt, så mønsteret virkelig kom til sin rett. Hadde nesten lyst å starte på et til med en gang.

Fakta
Mønster: Bark (skjerf), fra MiniMaskerader nr 1
Design: Du Store Alpakka
Garn: DSA Hverdags, 4 farger totalt ca270g
Pinner: 4,0 mm
Str: 180x46cm (ferdig blokket)

3 kommentarer:

  1. Det ser nydeleg ut! For ei flott gåve å få!

    SvarSlett
  2. så flott. Nydelige farger. Godt nytt år

    SvarSlett
  3. Det ble et nydelig skjerf! Og det må være supermykt i Hverdags. En av favorittene mine for tiden :)

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails