tirsdag, februar 14, 2012

Pakke sko eller strikketøy mon tro?

Nå er ikke jeg sååå ofte ute å reiser at jeg er overdrevent rutinert innen det å pakke kofferten til helgetur. Men det viktigste er selvfølgelig først å finne ut hva jeg skal ha med av strikketøy!

Frustrasjonen var stor her før helgen da det skulle pakkes - og valgets kvaler gjorde det ikke lettere...

Det var ikke så lang/stor tur jeg skulle på, men strikketøy måtte jeg ha med. Valgte først et heklet bestemorsjal, med enkelt mønster som går av seg selv. Pakket det ned og var fornøyd en liten stund.
Men så tenkte jeg at kom til å bli litt kjedelig å måtte hekle på det samme hele helgen (selv om seminarprogrammet var tett og det egentlig ikke var så mye strikke/hekletid akkurat..)
Eller det verste marerittet - å bli ferdig med sjalet og så sitte igjen uten noe å tvinne tommeltottene i!!

Så fant jeg ut at jeg kunne pakke med et par sokker og få de ferdig også. Utrolig hvordan strikketøyselvtilliten dro mot uante høyder! Tenk om jeg skulle bli ferdig med de også!
I verste fall ville jeg jo ikke ha noe å strikke på, på hjemveien! Ja, så da fikk den vene halsen også bli med på tur. Sånn for sikkerhets skyld.

... mens penskoen til lørdagens festmiddag de glemte jeg hjemme selvfølgelig! Men jammen er det utrolig hva et par svarte joggesko kan gå til (bare sitt helt stille med bena under bordet så går det fint!)

Strikkemessig kan jeg vel ikke akkurat skryte på meg den mest produktive helgen - men halsen fikk nå noen omganger da...

Selv om jeg nå har innsett min angst for å gå tom for strikketøy på helgetur - tror jeg ikke jeg har lært noe av det til neste gang.
Men heller pakker med meg enda et reservenøste garn, sånn for sikkerhets skyld... Jeg erindrer også at dette kan ha skjedd før - flere ganger...

11 kommentarer:

 1. Gjett om eg kjenner meg igjen i dette!

  SvarSlett
 2. Hmmm, dette høres kjent ut! Jeg er allerede igang med å planlegge hvilke strikketøy jeg skal ta med på neste ukes tur, men klærne blir nok stappa i kofferten i siste lita etter infallsmetoden... (o:

  SvarSlett
 3. Ja dette er veldig kjent . alltid engstelig for at jeg har med for lite håndarbeid på turer.Har som regel ikke sett på de fleste. Har allikevel opplevd at jeg har blitt ferdig med det jeg hadde med og satt der uten noe. Det er værre enn å ha med for mye. Ha en flott dag

  SvarSlett
 4. Å, kjære, vene! Her var det lett å kjenne seg igjen, ja! Helt normal prosedyre før en reise...

  SvarSlett
 5. Må si meg enig med både deg og de andre: her kjenner jeg meg godt igjen!

  SvarSlett
 6. Haha, ja sånn kan det gå! Godt det finns svarte joggesko!

  SvarSlett
 7. He.he Det der var kjente tanker!
  Jeg har for vane å pakke med meg altfor mye hver eneste gang, men heller det enn for lite, Basta!
  Svarte joggesko er tingen til lørdagskvelden:)) Bare vær glad du ikke hadde joggesko av det fargeglade slaget.

  SvarSlett
 8. Haha, det var sikkert lekkert med de joggeskoa:)) Men, du hadde i alle fall nok håndarbeid:)

  SvarSlett
 9. Strikketøy er viktigere enn pensko, opplest og vedtatt ;)
  Som du sier funker det bra med joggesko, men tenk å slippe opp for noe å strikke på, det ville vært krise det! *fnis*

  SvarSlett
 10. Takk skal dere ha alle sammen. Det er godt å høre jeg ikke er alene her om "pakke-utfordringene", og at strikketøy tross alt er viktigst! he-he :-)

  SvarSlett
 11. He he:)
  Nå måtte jeg le! Av gjenkjennelse:) Herlig å høre at det ikke er bare meg som synes strikketøy er viktigst. Jeg pakker alltid strikketøy først, og det er som regel med 3 stk, slik at jeg kan ha noe å velge i:) For ikke å snakke om å ha backup i fall noe ble ferdig:) For hva er vel livet med hendene i ro? Nei, det går da virkelig ikke an:)))

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails