søndag, august 14, 2011

Grytekluter rykker oppover på prosjektlisten :-)

Det har vært mest strikking, men også litt hekling her i bloggen. De siste ukene har det derimot vært lite av alt. Det stoppet litt opp i sommer her, men nå får vi se å komme i gang igjen. Jeg har flere prosjekter på gang, men jammen greide jeg ikke å starte på et nytt likevel....

Annepålandet og Torirot har nemlig den siste uken hatt en skikkelig "gryteklut-uke" i sine blogger, og startet opp er artig gryteklut SWAP på Ravelry. Meld deg på du også da vel - dette kan bli skikkelig moro!

Vanligvis har jeg heklet grytekluter i dobbelt garn, og med vaffelmønster - de er tykke og gode og holder bra. Men jeg tenkte jeg skulle finne noen nye mønster å prøve nå til denne swap'en. Det er jo det som er ekstra morsomt med sånne "prosjekter" å grave seg gjennom oppskrifts-permer og gamle oppskrifts-linker til den store gullmedalje for å finne mønster eller ideer til fargemixer - og bare da, dukker det opp utrolig mange artige varianter av gryteklutene. Både i fasong og fargemix.

Men det store spørsmålet er hvilke jeg skal velge....?? for det er uendelig mange fine mønster å velge i...

4 kommentarer:

  1. Kanskje jeg skulle hive meg på dette!?!Har jo laga et innlegg på bloggen om diverse grytekluter denne uka.Må tenke litt-har travle dager i møte nå når jobben starter igjen.Men,må bare få sagt at her var det mange flotte sokker!Slenger meg med som følger,jeg.Ha en flott søndagskveld!

    SvarSlett
  2. Mye å velge i, men utrolig artig da, og ha en slik byttering med grytekluter:)

    SvarSlett
  3. Ja bli med! Det hadde vært artig om vi blir mange, tenk så mange fine grytekluter og farger... Dere som lager så mye fint... :-)

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails