lørdag, juni 26, 2010

I mål med JUNI-sokkene :-)))

Noen ganger kan det nesten føles som en lettelse å strikke den siste masken, andre ganger kommer man i en lykkerus, mens noen ganger kan det være litt trist å bli ferdig.

Denne gangen er jeg både lettet og lykkelig - for nå er langdistansesokkene i twisted ribb omsider felt av pinnene og ferdig. Helt ferdig!

Likte i grunnen mønsteret Achilles Socks (Ravelry-link) veldig godt. Oppskriften var grei å følge, og det enkle mønsteret gjorde seg godt. Samtidig med at sokkene er helt uten hæl, gjør de jo veldig fleksible i forhold til størrelsen. Disse kan "alle" bruke.

Men selve strikkingen var litt seigpining, for med 40 cm rett frem sokker, uten en eneste sving eller hælfelling ble det litt vel kjedelig. Skulle nok valgt et tykkere garn ja...
Jeg har brukt SISU-garn og det gikk med litt i underkant av 100g garn. Jeg synes det ble litt snaut med masker, så etter noen cm rakk jeg opp og begynte på nytt med 72 masker (det passet bra på pinnene i forhold til mønsteret også).

Og nå er de ferdig - det føles bra. Ikke minst siden mønsteret for juli og august allerede er klart i alongen.... så nå er det bare å sette igang med JULI-sokkene som er Baudelaire av Cookie :-)

4 kommentarer:

 1. Så flink du er!! Jeg har fått lagt de opp på pinnene nå, og har kommet greit i gang.. Men kjenner at jeg ofte finner på noe annet enn å ta frem srikketøyet.. hehe. Du må kose deg med neste sokkepar! Jeg har for øvrig forbudt meg selv å starte på noen nye par før disse er ferdige.. :)

  SvarSlett
 2. Så mange flotte sokker :) Takk for linker til mange flotte oppskrifter :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer med vel i mål!
  Jeg ble litt bekymret og veldig smigret da jeg så dere skulle strikke sokkene mine i alongen- Jeg har også oppdaget at det er et .. ganske kjedelig mønster og har bare strikket de to parene .
  Men jeg har brukt sokkene en masse.
  Men -nå kan du jo glede deg til neste hæl! Slik blir det neste gang vet du :
  JIPPI - her kommer HÆLEN !!!
  Og - Cookie ruler!- Baudelaire er flotte!
  God sommer!

  Ingrid M Ringen

  SvarSlett
 4. Hei :) Finnes det oppskrift på disse sokkene på norsk? :)

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails