mandag, mai 17, 2010

Charade, hurra-sokker i gla'farger

Selv om det er 17. mai idag ble det tid til å strikke ferdig den siste tåen på den andre sokken, feste tråder og kvittere ut mai-sokkene som fullført.

Mai-sokkene i sokke-alongen "Sokker 2010"Ravelry heter Charade (ravelry-link) og er designet av Sandra Park. Sokkene i seg selv så kanskje litt kjedelig ut ved første øyekast på mønsterte, men du hvor feil man kan ta.
Selve mønsterrapporten som går igjen over hele sokken er utrolig enkel og diskret - men gir likevel et utrolig vakkert flette-mønster. Hadde jeg ikke valgt så veldig rosa-rosa farget garn så tror jeg disse hadde blitt flotte som herresokker.

Jeg har strikket sokkene i OnLine Supersocke, i en glad rosa-rød-aprikos farge (nr 1202), og strikket på pinnenr 3mm. Opplegg med 64 masker.

Garnet er veldig godt å strikke av, og er passe tykt/tynt - det beste er likevel at buntene er på hele 150g garn så man trenger ikke lure på om det er for lite. Det holdt i massevis med 1 nøste.

Hva hadde vel dagene vært uten strikketøy... ;-) Fortsatt gla' 17. mai, og HURRA til dere alle!

2 kommentarer:

  1. Ser ut som noen gode sokker. Flotte farger hadde de iallfall. Det mønsteret så spennende ut - alltid gøy å prøve noen nye sokkemønstre.

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails