lørdag, mars 27, 2010

God start i feil rekkefølge

Jeg ligger ikke akkurat bra ann i forhold til "skjema" om dagen i alongen Sokker 2010. Men jeg har vært flink og tatt frem februar-sokkene "Fa Fa Fa sokkene" igjen, og strikke noen omganger. Målet er å få de ferdig i løpet av påsken.

For mars er mønsteret de svingete Kalajoki sokkene, med bølger som en av Finnlands store elver. De er først kommet på pinnene i dag og skulle blitt ferdig i løpet av mars - i henhold til skjema da - men selv med litt ni-strikking tror jeg det skal holde hardt. Så nok et mål for påsken!
Sokkene har jeg valgt å strikke i SMART-garn i lekre lilla og vårgrønne nyanser. Tror det skal passe bra til bølgemønsteret.

Men siden det snart er påske, er også april-sokkene lagt ut i alongen allerede. Stor var gleden da vi skulle strikke Tone M's "Skeive sokker", som har stått på strikke-listen en stund.
Så da skal jeg innrømme at jeg har tjuvstartet litt... mest for å teste ut det forholdsvis nye garnet STERK fra Du Store Alpakka. Det er en deilig blanding av alpakka og ull med litt nylon, så det skal egne seg godt til sokker. Utrolig godt å strikke av... og allerede på vei til å bli en ny garn-favoritt.

Så kort oppsummert får jeg bare si at sokkene strikkes litt i feil rekkefølge her om dagen, men strikkes det gjør det :-) Så håper jeg påsken skal gjøre sitt til at jeg kommer litt mer ajour i forhold til "skjema" ;-)

1 kommentar:

  1. er ikke noe som heter feil rekkefølge - strikking skal være lystbetont, og da strikker vi hva vi vil ..... i hvilken rekkefølge vi vil .... ;) god påske!

    SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails