fredag, november 21, 2008

Post!

Ikke noe er så gøy som å finne pakker i postkassen, med garn eller kanskje en uventet overraskelse?

Sist uke lå det en stor boblekonvolutt i kassen min - med spennende innhold. Helt uventet og veldig overraskende. Øydis hadde satt igang en Pay It Forward-kampanje i bloggen sin uten så mye respons.
Men den driftige og kreative damen hadde ikke latt det stoppe kampanjen. Nei, hun hadde plukket ut noen heldiggriser blant sine blogglesere og sendt overraskelse i posten - og jeg var en av de heldige :-) Utrolig hyggelig!

Kreativ og allsidig som hun er var det ikke bare EN ting nei, her var det en flott tovet veske, deilig såpe, hjemmelaget julekort og en tykk og god klut. Hva den dama fikser!?

Så nå har jeg lagt hodet i bløt her, for å finne noe hyggelig å sende videre.... Så får vi se hvem de (u)heldige er :-)

Denne uken kom det også en pakke - årets siste sokkegarnpakke fra StrikkInnom. To deilige nøster med Ragg Strømpegarn fra Hjertegarn (de har utrolig mye deilig garn!) og så var det noe som lingnet på et ferdig maskinstrikket skjerf?! Men det var også en "bunt" garn - bare den allerede var strikket opp - i vakre blå/lilla nyanser. Det står på lappen at man bare skal ta fatt i den ene enden og strikke uten å rekke opp "skjerfet" først. Spennende greier :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails