søndag, august 22, 2010

Klar for litt pinneklirr igjen

Nå som jeg er ferdig med tøffelprosjektet, fikk jeg litt noia da jeg skjønte jeg ikke hadde noe strikketøy til kolletivreisene til/fra jobb - hjelp! Med minimum 3 timer reisevei hver dag, trenger jeg faktisk både litt strikketøy og lesestoff for å oppleve jobbreisen som litt mindre unyttige.

De prosjektene jeg har på pinnene nå er stort sett med mye mønster, og det funker ikke så godt kollektivmessig. Så i går kveld fant jeg frem en av oppskriftene jeg fikk med fra Maud's Garn da jeg kjøpte Evilla kunstgarn her i ferien.

Oppskriften heter "Bølgen - vest i kunstgarn". Det er en slags mellomting mellom et langt sjal og en vest. Det strikkes som en lang "greie" som du legger om skuldrene som et sjal, men så syr du sammen i sidene så det får en fasong som en vest. Ganske så greit ser det ut som, og et supert kollektiv-strikketøy. Så nå er det en kollektivstrikker som puster lettet ut etter å ha funnet noe å ha i sekken til i morgen...

Ellers har det gått trått med sokkestrikkingen i det siste. Juli og August-sokkene i Sokker 2010 er så godt som urørt. Så med en drøy uke igjen til månedsskifte spørs det om jeg kommer i mål med de lange Selbu-Death strømpene og Baudelaire sokkene... Men jeg har i allefall funnet frem pinnene og fått de til å klirre litt igjen - og det føles bra!

7 kommentarer:

 1. Den vesten høres spennende ut. Gleder meg til å se den ferdig. Skjønner godt behovet for å gjøre noe nyttig når du har så lang reisevei til jobb.

  SvarSlett
 2. De vestene er så smarte. Blir spennende å se din.

  SvarSlett
 3. Når man først har så lang reisevei så gjelder det å se det positive i det - du har jo mye tid til strikking! :) Blir spennende å se resultatet.

  SvarSlett
 4. Den vesten har jeg strikket, men jeg kan ikke si den passet min fasong, så der ligger den. Din blir nok mer vellykket. Men jeg gleder meg til å se ditt første sjalprosjekt! Sende meg en mail hvis det er noe du lurer på! Lykke til!

  SvarSlett
 5. Takk for koselige meldinger :-) Jeg er litt spent selv også... det er særlig størrelsen jeg lurer på siden den er en one-size og litt ugrei å prøve før den er ferdig. Men jammen er det varmt å strikke av Evilla-garn ;-)

  SvarSlett
 6. Århh , jeg har helt ondt af dig , du skal rejse så langt hver dag . Lykke til med sjal , du laver så fine ting , og det ser altid så ordentligt ud :-)))

  SvarSlett
 7. Hei!
  Jeg har kikket litt hos deg, og bare på denne siden har du veldig mye fint! De tøvde sokkene/tøflene brukte min tante å lage før i tiden, jeg har noen par, de er deilige!
  Hilsen fra nord!

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails