lørdag, april 25, 2009

Sundagsvotter på en fredag

April-vottene i alongen på Hobbyboden er Sundagsvotter. Har hatt det litt travelt i april, og ikke fått startet på de før i går kveld. Men hvilken start!

Oppskriften/mønstert så litt inviklet ut, men det blir skikkelig lekkert med både fletter og hullmønster. Ikke rart de heter søndagsvotter.

Jeg bruker garent Austermann Royal på pinnenr 2,5mm. Garnet er bare helt nydelig å strikke av. Det er en lekker blanding av merino-ull, kaschmir, silke og polyamid. Det blir bare utrolig mykt og godt, samtidig som garnet er veldig elastisk. Så oppgaven som var beskrevet som "ikke for nybegynnere, for du må kanskje gjette litt..." ser ut til å løse seg overraskende bra.

Ja, selv om det kanskje kan være litt snodig å sitte på terrassen i deilig vårsol å strikke votter...

2 kommentarer:

 1. Wauh, hvor er de bare lækre, de vanter, som du er i gang med at strikke. Jeg har "snuppet" mønstret og gemt det. Det ville være skønt at strikke til efteråret - når jeg har fået strikket vanterne og handskerne færdige, som allerede ligger i kurven.
  God søndag aften til dig.
  Mange hilsner
  Anne-Mette

  SvarSlett
 2. NYDELIG, Babben! Du er flink, jeg er imponert. Hadde ikke kastet meg over DET mønsteret uten videre.

  Du er flink til å trolle også. Jeg troller bare ufrivillig. Men må si at veskeresultatet ditt ga meg inspirasjon til å prøve en gang. På ordentlig.

  PS. Er i full gang med montering av kofta. Send meg noen oppmuntrende tanker.

  Strikkeklem :-D

  SvarSlett

Det er hyggelig med tilbakemeldinger i bloggen, så legg gjerne igjen en liten hilsen og hvem du er :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails