søndag, oktober 14, 2012

Bølgende bølger...

Endelig ble det tur til hytta i helgen, etter lang tids fravær. Den er ikke stor eller moderne, bare en enkel liten tømmerkoie i skogkanten. Ikke er det langt å reise heller, men det føles så uendelig lenge siden sist jeg var oppover en tur.
På hytta er det god tid og en god strikkekrok å sitte i hele kvelden, uten noe forstyrrende TV, internett, PC, Facebook eller andre avhengigheter. Bare en radio og sprakingen fra peisen... Det blir det glade sokker av.


Jeg hadde med meg Bittas Ysocks oppover. Det er et gratismønster som hun har lagt ut i strikkegruppen sin på Facebook; Bittamis Design for strikkelystne (jammen har den et treffende navn!). Jeg måtte bare ha noen lyse fine farger, for alt jeg holder på med er i svart, brunt og mørk blått.. og det er ikke særlig praktisk i "mørket" på hytta. Så da ble det Ysocks i en lys og forsiktig syrin-rosa farge Viking Alpaca Sport. Strikker på pinnenr 3,5mm.

Første sokken ble ferdig i helgen, og jeg likte mønster utrolig godt - det er som en stor myk bølge nedover leggen, eller Y-er som svinger seg fint... nesten som en elv..

Så en fin strikketur på hytta fikk meg jammen til å blogge litt igjen også! Jeg har mer ferdig strikket her som burde vært vist frem, så nå får vi se om det kanskje dukker opp noen nye poster om ikke alt for lenge.

Nyt søndagen videre..


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails